Before & After

Forest Ridge 2007

Our client wanted to make their home their own, converting what once was a wheel chair access entrance to an inviting landscape that ties mother nature into the log finish on their new home.
#1-Before
#1-After#1
#1-After-2
#1After-3

Buckhorn 2008

The Mitchell’s moved up from Vancouver to relax and enjoy the finer things in life! They knew they wanted a beautiful tiered garden with plenty of colour. The Basalt columns provide instant curb appeal.

#2-Before-Web#2-After-web

 

 

Sub Grade Patio

The home owner wanted to make use of the space under his deck, providing his tenant with their own patio to enjoy as well as a second entrance.

#3-Before-Deck #3-After-Deck

 

Haus Landsberg 2012

The client wanted an affordable solution to replace his old retaining wall and really liked the allanblock look. We were happy to accommodate his need, as well as putting our own custom touch on it by mortaring his existing river rock wall to our Allan block wall.
#4-Before-wall #4-After-Wall

Private outdoor living space

Our client was tired of having people look at them as they enjoyed their yard. We installed basalt riser stairs, pavers and the privacy lattice to create the look feel and intimacy they desired.

#5-Before-#2#5-Before-1#5-After1+#5-After2+#5-After3

#5-After3+

 

        BEFORE

AFTER